Oktober Kunstmaand - Terra Art

Gedurende de hele maand oktober organiseert Terra Art Projects  de allereerste ART EXPERIENCE in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Daarbij kan een breed cultureel aanbod worden beleeft. Vooral de weekenden staan bol van de activiteiten. Bezoek op diverse bijzondere locaties boeiende exposities van Zoetermeerse- en internationaal bekende kunstenaars, laat je verrassen door muzikaal talent, ontdek Urban Art en kom er tijdens ‘Taste of Art’ achter hoe lokale chefs zich laten inspireren door beeldende kunst!

De Wereldwinkel Zoetermeer doet hieraan met veel plezier mee. Nadruk ligt in de Wereldwinkel op de beelden van Ocean Sole, beelden gemaakt van op het strand gevonden slippers, de bronzen beelden uit Burkina Faso, keramiek beelden uit Mexico en de sieraden van Kazuri, Kenia.

 

Naast de normale openingstijden is de Wereldwinkel in de Dorpsstraat 107 iedere zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. U bent van harte welkom om onze kunst te komen bekijken. Naast de bovengenoemde beelden en sieraden staat onze winkel vol met cadeauartikelen, allemaal gemaakt volgens het Fair Trade principe.